antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Uşak Gazeteciler Cemiyeti'nde Elif Şentürk Dönemi...

Uşak Gazeteciler Cemiyeti'nde Elif Şentürk Dönemi...

facebook-paylas
Güncelleme: 03-04-2021 23:08:32 Tarih: 03-04-2021 20:11

Uşak Gazeteciler Cemiyeti'nde Elif Şentürk Dönemi...

Uşak Gazeteciler Cemiyeti'nde Elif Şentürk Dönemi...

Uşak Gazeteciler Derneği, bir ilke imza atarak koltuğu kadın başkana teslim etti. 

Uşak Gazeteciler Derneği (UGD) 6. olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda başkanlığa eski Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karayol aday olmadı. Kongrede eski başkan Serkan Karayol, üyelere yönelik yaptığı konuşmasında, “Başkanlık döneminde desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulu üyelerime ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek binasında yapılan genel kurulda Elif Şentürk tek aday olarak başkan seçildi. Gazeteciliğin kamuoyunu aydınlatma, vatandaşın gözü, kulağı ve sesi olduğunu ifade eden Şentürk, ‘Dernek üyesi gazeteci arkadaşlarımın güvenini alarak, ilkler şehri ilimizde bir kadın gazeteci olarak dernekler arasında ilk kadın başkan olmanın gururunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören saygıdeğer meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Gazeteciler, vatandaşın haber alma özgürlüğü çerçevesinde ülkemiz kurum görevlileri ile halkın arasında önemli bir mihenk taşı oluşturmaktadır. Bu sebeple gazeteci dernekleri de bu kutsal görevi zor şartlar altında yapan arkadaşlarımızın sosyal ve kültürel anlamda haklarının korunması için önemli sivil toplum örgütleri içinde yer almaktadır” diye konuştu.

Yapılan genel kurulun ardından Elif Şentürk başkanlığında oluşan UGD Yönetim Kurulu’nda başkan yardımcılıklarına Yavuz Kuşdemir ve Alaattin Karahan, Genel Sekreterliğe Ramazan Arıbıçak, Saymanlığa Serkan Karayol, üyeliklere de İsmail Çetin ve Şenol Yeşilova seçildi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI