antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Alaattin Karahan'dan Kırtasiye Desteği.

Uşak'ın sevilen gazetecilerinden ve Uşak Havadis haber sahibi Alaattin Karahan, 2023/2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kabaklar Köyü'nde eğitim gören ilk, orta ve lise öğrencilerine destek olmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2023 18:52:20 Tarih: 14-09-2023 16:03

Alaattin Karahan'dan Kırtasiye Desteği.

Alaattin Karahan, Kabaklar Köyü'nde Eğitim Gören Öğrencilere Kırtasiye Desteği Sağladı

Uşak'ın sevilen gazetecilerinden ve Uşak Havadis haber sahibi Alaattin Karahan, 2023/2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kabaklar Köyü'nde eğitim gören ilk, orta ve lise öğrencilerine destek olmaya devam ediyor. Karahan, hem köy ilk okulunda eğitim gören hem de taşımalı olarak Muharremşah ve Uşak merkeze eğitim için giden öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtarak onlara destek oldu.

Her eğitim öğretim yılı başında bu desteklerin devam edeceğini belirten Alaattin Karahan, öğrencilere çanta, kalem, defter, boya kalemi, traş makinesi, silgi gibi temel kırtasiye malzemelerini teslim etti. Karahan, eğitimin önemine vurgu yaparak, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza elimizden geldiğince destek olmalıyız. Onların eğitim hayatını kolaylaştırmak, motivasyonlarını yükseltmek en büyük görevimizdir." dedi.

Ayrıca, Kabaklar Köyü İlk Okulu öğrencilerine kültür ve turizm gezileri sözü de veren Alaattin Karahan, okul aile birliği ve okul yönetimi tarafından belirlenen ilk tarihlerde Uşak kent tarihi müzesi, arkeoloji müzesi ve kanyon cam teras gibi önemli noktaları ziyaret edeceklerini açıkladı. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin bilgi birikimini artırmada ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamada önemli olduğunu belirtti.

Kırtasiye desteklerinde yardımcı olan iş insanı Mustafa Sezer başta olmak üzere Eğitim Bir Sen Başkanı Bilal Kara, Çimse İş Sendikası Başkanı Ali Murat Yalçındağ ve Al Ka Spor Kulüp Başkanı Nihat Berber'e teşekkür eden Alaattin Karahan, işbirliği ve dayanışma ruhunun toplum için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Öğrenciler ve aileleri, Karahan'ın bu desteklerinden dolayı minnettarlıkla karşıladılar ve onun örnek bir toplum lideri olduğunu belirttiler.



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI