antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Yılan Hastası Gökdeniz Bebek Davası Sonuçlandı.

Eşme'de Dünyaya gelen ve aynı zamanda da babası tarafından reddedilen halk arasında yılan bebek olarak bilinen Gokdeniz bebeğin annesi Ela Fidan Uşak Adliyesi önünde Avukatları ile birlikte bir basın açıklaması yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-06-2023 20:34:32 Tarih: 21-06-2023 20:28

Yılan Hastası Gökdeniz Bebek Davası Sonuçlandı.

Yılan Hastası Gökdeniz Bebek Davası Sonuçlandı.

 

Eşme'de Dünyaya gelen ve aynı zamanda da  babası tarafından reddedilen halk arasında yılan bebek olarak bilinen Gokdeniz bebeğin annesi Ela Fidan Uşak Adliyesi önünde Avukatları ile birlikte bir basın açıklaması yaptı.

Gökdeniz Bebeğin Annesi Ela Fidan Ve avukatları Ahmet Ocak ve Zeynep Avcı uşak Adliyesi önünde açıklamalarda bulundular. İlk önce Avukat Zeynep Avcı 25 Ocak 2021'de halk arasında yılan bebek olarak da bilinen  iktiyozıs hastalığı ile Uşak İli Eşme ilçesinde  dünyaya gelen Gökdeniz Bebeğe Babası M,T  Çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek Soybagı reddi (nesebin reddi) davası açtı. İzmir Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından yapılan dna testlerinde M,T, nin  Gökdeniz Bebeğin yüzde 99.5 biyolojik Babası olduğu bilgisine varıldı  Eşme Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında baba M.T.'nin açtığı davanın reddine karar verdi.

 Ela Fidan ise oğlu Gökdeniz in 300 binde bir görülen bir vakayla dünyaya geldiğini belirtti  Açılan davanın kendisine değil Oğlu Gökdeniz için açıldığını söyleyen anne Fidan ben bu noktada ne namusumu düşünebildim, ne onurumu ne de gururumu düşünebildim. Düşündüğüm tek şey oğlumun sağlığıydı. Gökdenizin  cildinin kanamaması gerekli. DNA testi aşamasında oğlumun kolundan alınan o kan damlası beni çok yıprattı en çokda  o üzdü ben bu süreçte onun haricinde hiç bir şeye üzülmedim ben kendimi biliyordum ailem beni biliyordu. Hiç kimseye bu noktada açıklama yapma gereği duymadım. Hiçbir zaman duymayacağım da, hak doğrunun yanındadır çünkü  bazen öyle ithamlarla karşılaştım öyle durumlarla karşılaştım ki, ileride oğluma cevabını veremeyeceğim konularda zorlandım  Çünkü benim dilim sadece oğlumun hastalığını anlatmaya yetiyordu dedi. Ben kendimi ifade edebiliyorum derdimi anlatabiliyorum fakat benim gibi bu sorunlarla karşılaşan ve de derdini anlatamayan kişilere annelere umut olsun diye buradayız ve açıklamayı yapıyoruz  dedi.  



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI