antalya eskort alanya transfer
Bugun...



ALL İN 1 CAFE Hizmete Açıldı

ALL İN 1 CAFE Kemalöz mahallesi'nde bulunan Toki Cafe salonun'da hizmete açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-06-2023 11:03:02 Tarih: 17-06-2023 10:48

ALL İN 1 CAFE Hizmete Açıldı

Uşak'ta damak zevkinize farklı örnekler sunan uzman kadrosu ile vazgeçemeyeceğiniz lezzetler durağı ALL İN 1 CAFE Kemalöz mahallesi'nde bulunan Toki Cafe salonun'da hizmete açıldı.

 

Yeşillikler içinde bahçesi ve oturma alanları ile zengin menü ve yiyecek, içecek çeşitleriyle Uşaklılara farklı lezzetler sunan ALL İN 1 CAFE bugün geniş bir davetli topluluğu ile çeşitli ikramlar sunarak kurdelasını kesip açılışını yaptı.


ALL İN 1 CAFE açılışına Uşak Ak Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul'un yanı sıra Uşak siyasetinden başka isimlerde katıldı. Açılış öncesi ve sonrası çocuklar için hazırlanan eğlenceli aktiviteler ile'de misafirlerini ağırlayanALL İN 1 CAFE SAHİBİ Mustafa Akyar gazetemize yaptığı özel açıklamada her bir detayının titizlikle düşünülerek Uşak halkına yakışır bir Cafeterya açtıklarını, hizmete açtıkları Cafeterya'da kahvaltı servisi, çeşitli soslarla harmanlanmış unutulmaz makarna çeşitleri, Pizza ve tadına doyulmaz çorba çeşitleri ile hizmet vereceklerini ve Uşaklı vatandaşların vazgeçemiyercekleri tatlarla işletmelerinden memnun ayrılacaklarını söyledi. 

 

Uşak Diş hastanesi karşısında TOKİ cafeterya salonunun consepti dğiştirilerek açılan ALL İN 1 CAFE bugün dualarla yapılan açılışının ardından Uşak halkına hizmet vermeye başladı.



HABER VİDEOSU








Etiketler : ALL İN 1 CAFE

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI