antalya eskort alanya transfer
Bugun...



EŞME KİLİM VE KÜLTÜR FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR.

Uluslar Arası Eşme Kilim ve Kültür Festivali Tüm ihtişamı ve coşkusuyla devam ediyor .

facebook-paylas
Güncelleme: 03-09-2022 12:37:54 Tarih: 03-09-2022 12:34

EŞME KİLİM VE KÜLTÜR FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR.

EŞME KİLİM VE KÜLTÜR FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR.

 

Uluslar Arası Eşme Kilim ve Kültür Festivali Tüm ihtişamı ve coşkusuyla devam ediyor .

 

 

Bu yıl 24. sü yapılan ve de Eşme ilçesi nin kurtuluşunun 100 yılı etkinlikleri ve Eşme Kilim ve Kültür Festivali bünyesinde Romanya İran Azerbaycan ve Eşme Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ile  devam etti bu kapsamda halk oyunları ve azeri sanatçılar ın katılımı ile hem görsel hem de işitsel gösteriler sergilendi.

Akşam programında ise yine uluslar araı halk oyunları ve şarkılar  sahnelendi ve  sonrasında Festival içeriğinde bulunan sportif ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve sporculara hediyeleri Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve Eşme Kaymakamı Selin Sarı tarafından hediyeleri verildi.

Festival için ayrıva spon olan firma ve yöneticilerine hediyeleri verildi .

Burada Gedik tavukçuluk İnsan Kaynakları müdürü Süleyman Kılıç,Özmumcu gıda yöneticisi Makbule Mumcu,İnşaatçı Ömer Akın Yılmar, Yılmar AVM Yağız Yıldırım Eşme seyahat tan Ercan Küçükkkaya, Kardeşler ticaret Hasan Çelik, Dereoğlu avm den mustafa dere,süslü tarım özkan süslü, ve volkan inşaat yetki,lilerine plaketleri takdim edildi.

Başkan Hacı Mustafa Çetin de bir teşekkür konuşması yaparak bu yıl biz sponsor aramadık tüm firmalarımız Belediyemizin bu etkinliğine katkı sağlamak istiyoruz dediler ve bu şekilde destek oldular kendilerine hem eşme halkım hemde belediyem adına teşekkür ediyorum diyerek bir hatıra fotoğrafını toplu olarak çekildiler.

Son olarak ta sahneye Simge Sağın çıktı ve en güzel eserlerini seslendirdi  burada eşme Blediye Başkanı Hcı Mustafa Çetin ve Eşme Kaymakamı  Selin Sarı tarafından Eşme kilimi hediye edildi.



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI