antalya eskort alanya transfer
Bugun...



"Gençlerimizi Topluma Kazandırmak İstiyoruz"

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Tosun, seçim çalışmaları kapsamında KURTULUŞ mahallesi esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2024 20:27


HÜDA PAR ADAYI KURTULUŞ MAHALLESİNDEYDİ

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Tosun, seçim çalışmaları kapsamında KURTULUŞ mahallesi esnaf ve mahalle sakinlerini  ziyaret etti.

HÜDA PAR Uşak İl Teşkilatının eşlik ettiği HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Tosun ve beraberlerindeki partililer, kurtuluş mahallesi esnafı ziyaret etti.

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için zaman daralırken saha çalışmalarını hızlandıran Tosun, söz verdik her kapıyı çalacağız

"Kronikleşmiş sorunlara çözüm odaklı çalışmaktayız"

Esnaf ziyaretinde sonra seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan adayı Tosun, "Halkımızın içindeyiz birebir hasbihal etmekteyiz dertlerini dinlemekte sorunlarına çözüm odaklı çalışmaktayız. Halkımızın genel talepleri Uşak'ta artık değişim olması yönündedir. Uşak'ta kronikleşmiş sorunların halledilmediğini, özellikle ailelerin dağıldığını boşanmaların en üst seviyede olduğunu, gençlerin esrar uyuşturucu bataklığına düştüğünü görmekteyiz." dedi.

"Gençlerimizi topluma kazandırmak istiyoruz"

Uşak için projelerimizi açıklarken birinci sıraya ailelere ve gençlere yer verdiklerini söyleyen Tosun, "Ailelerimize ve gençlerimize yönelik projeler üretmek istedik. Bu sebepten dolayı birinci projemiz olan aile danışma merkezlerini kurarak ailelerimizin manevi yönlerini güçlendirip gençlerimize bu konuda destek çıkmak ve gençlerimizi topluma kazandırmak istiyoruz." dedi.

"Halk HÜDA PAR'a teveccüh gösteriyor"

Bütün algılara rağmen sahada olacaklarını belirten Tosun, "Bazı kesimler tarafından bayrak, afiş ve brandalarımıza saldırı düzenledi. Ama halk teveccüh gösteriyor ve bize kucak açıyor. Halk değişim istiyor ve İnşallah Uşak'ta HÜDA PAR değişimi gerçekleştirecektir." diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI