antalya eskort alanya transfer
Bugun...



UŞAK AKILLI DURAKLA TANIŞACAK

-Konfor ve Güvenlik Sunan Akıllı Durakların Üretimi Başladı

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2024 12:09

UŞAK AKILLI DURAKLA TANIŞACAK

UŞAK HABER- UŞAK AKILLI DURAKLA TANIŞACAK
-Konfor ve Güvenlik Sunan Akıllı Durakların Üretimi Başladı

Uşak Belediyesi vatandaşın konforunu artırmak için kentin çeşitli noktalarına yerleştirmek üzere akıllı durak imalatına başladı. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; tamamen belediye tesislerinde üretimi gerçekleşen ve piyasa fiyatının neredeyse yarı maliyetine üretilen ilk akıllı durağı bizzat tanıttı.

BELEDİYE İMKÂNLARI MODERNİZE EDİLDİ, ÜRETİM GÜÇLENDİ

Özellikle büyükşehirlerde sıklıkla görülen ve otobüs bekleyen vatandaşların konforu için büyük önem taşıyan akıllı duraklar, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın talimatıyla bundan böyle Uşak halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belediye atölyesinde hazırlanan ilk akıllı durağı yerinde inceleyen ve aynı zamanda tanıtımını yapan Başkan Yalım; kentin çeşitli noktalarına bu duraklardan yerleştireceklerini söyledi. Akıllı durak üretimini artıracaklarını ve seri şekilde kente yayacaklarını ifade eden Başkan Yalım; “Özellikle öğrencilerimizin ve işçilerimizin yoğun olarak beklediği ve ulaşımın hareketli olduğu noktalara yerleştireceğiz. Bu duraklar sayesinde; otobüslere, okul servislerine ve işçi servislerine binmek için bekleyen vatandaşlarımız hava koşullarından etkilenmeden vakit geçirebilecek. Aynı zamanda özellikle kadınlarımız ve öğrenci kardeşlerimiz güvenli bir ortamda hiç korkmadan otobüslerini bekleyebilecek” dedi.

TAM DONANIMLI VE GÜVENLİ BİR SİSTEM

İçerisinde bulunan klima sayesinde vatandaşları yaz aylarında sıcaktan kış aylarında ise soğuktan koruyacak olan akıllı duraklar, ferah oturum alanı ve güvenli yapısı ile dikkat çekiyor. Akıllı duraklar sadece konfor anlamında değil güvenlik noktasında da üst düzey bir performans sunuyor. Tavanda yer alan güvelik kameraları ile emniyet güçleri tarafından 7/24 izlenen akıllı durak kabinleri; olası bir sorun halinde direkt olarak polisin müdahalesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda Uşak Belediyesi ekipleri tarafından da sürekli takip edilecek olan akıllı duraklar; sağlam yapısı sayesinde halkın yağmur, kar, güneş ve rüzgâr gibi etkenlerden etkilenmesini önlüyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI