antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Vali Ergün, Tohum ve Fide Dağıtım Programına Katıldı

Vali Ergün, Tohum Ve Fide Dağıtım Programına Katıldı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, tarımsal üretimde verim ve kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen “Tohum, Fide, Arı Kovanı ve Arıcılık Malzemesi Dağıtım Programı”na katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2024 12:01

Vali Ergün, Tohum ve Fide Dağıtım Programına Katıldı

UŞAK HABERLERİ- Vali Ergün, Tohum Ve Fide Dağıtım Programına Katıldı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, tarımsal üretimde verim ve kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen “Tohum, Fide, Arı Kovanı ve Arıcılık Malzemesi Dağıtım Programı”na katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı ile İl Özel İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, aile çiftçilerine tohum, fide, arı kovanı ve arıcılık malzemesi dağıtıldı.

Vali Ergün, Tohum ve Fide Dağıtım Programına Katıldı

Programda Konuşan Vali Ergün, Uşak’ın Tarım Potansiyelinin Yüksek Olduğunu Ve Bu Potansiyeli Daha Da Yukarı Çekmek İçin Çalışmalara Devam Ettiklerini Söyledi. Aile Çiftçilerinin Kalkınmasının Önemini Vurgulayan Ergün, Bu Tür Projelerin Tarımsal Üretimde Verimi Ve Kaliteyi Artıracağını, Çiftçilerin Gelirini De Yükselteceğini Kaydetti

Vali Ergün, Tohum Ve Fide Dağıtım Programına Katıldı
Vali Ergün, Tohum Ve Fide Dağıtım Programına Katıldı

Programda, Tarım Ve Orman İl Müdürü .”Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Ve Aile Çiftçiliğinin Geliştirilmesi Projesi” Kapsamında Uşak’ta 2023 Yılında 10 Bin Dekar Alanda 4 Bin Aile Çiftçisine Destek Sağlandığını Belirtti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI