antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Saadet Partisi Aaday Tanıtımını Gerçekleştirdi.

Saadet partisi Uşak İl teşkilatı Milli görüş lideri Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ı anma etkinliğinde aday tanıtımını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-03-2024 15:16:34 Tarih: 04-03-2024 12:41

Saadet Partisi Aaday Tanıtımını Gerçekleştirdi.

UŞAK HABER- Saadet partisi Uşak İl teşkilatı Milli görüş lideri Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ı aNma etkinliğinde aday tanıtımını gerçekleştirdi.


Ankara milletvekili ve genel Başkan yardımcısı Mesut doğan'ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programı ve Erbakan'ı anma etkinliği Atatürk Kültür merkezi'nde gerçekleşti l Başkanı İbrahim Dağgezen bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonrasında salona seslenen Ramazan Yavuz Acar uşak'ın öncelikli sorunlarından olan altyapı yol ulaşım otopark gibi konuların hepsinden sınıfta kalmıştır belediyenin araçları hazinelerken zaman zaman araçlarına mazot koyacak para bulamazken makam odalarına milyonların harcaması israftır. Belediyenin halkla iletişime ve diyaloğu zayıftır kentsel dönüşüm konusunda ciddi yanlışlar yapılmaya devam etmekte sokak hayvanları sorunu çözüm beklemekte yeşil alan ve çevre düzenlemelerine gereken önem verilmemektedir uşağımızın kaybedecek zamanı yoktur ve boşa harcanacak parası da yoktur diyerek milli görüş belediyeciliğini Uşak'ta hizmetle tanıştıracağız dedi.
Mesut Doğan da genel seçimlerden sonra zorlu bir sürecin yaşandığını vatandaşın ekonomik olarak ezildiğini dolar 2023 yılında ortalama 23.9 TL olacak denildi 2026 yılında ise 47 TL olacak deniliyor yani iki kat artacak yine kabul ediyoruz ki 2023 yılında Türkiye'de 4 trilyon 270 milyar lira vergi toplanacak yazıyor 2026 yılı için ne kadar vergi toplanacağı 11 trilyon 350 milyar olacak deniliyor anlamı ne 2026'ya kadar vatandaştan daha fazla vergi alınacak küçüleceksiniz ezileceksiniz bugün geçinemiyorsanız yarın hiç geçinemeyeceksiniz anlamı taşıyor seçimden sonra faizse %300 zam yapıldı Türkiye'nin her yerinde petrol olduğunu söyleyenler yakıta %100 zam yaptı biz bu tehlikeleri biliyorduk tarihte ilk kez sorunlar iktidarın kontrolünden çıktı diyerek sözlerini tamamladı







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI