antalya eskort alanya transfer
Bugun...



HÜDA PAR DAN TBMM YE KANUN TEKLİFİ

HÜDAPAR, İsrailli Yöneticilerin Yargılanması ve Vatandaşlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Verecek

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2024 20:35

HÜDA PAR DAN TBMM YE KANUN TEKLİFİ

HÜDA PAR DAN TBMM YE KANUN TEKLİFİ 
HÜDAPAR, İsrailli Yöneticilerin Yargılanması ve Vatandaşlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Verecek


 
HÜDA PAR Uşak il başkanlığından yapılan açıklama da Gazze için TBMM ye verilecek olan kanun teklifi için Uşaklı vatandaşlarlarımızdan STK parti ve milletvekillerinden destek te bulunmalarını istedi


İşgalci Siyonist rejim, Filistin halkına karşı sistematik katliamlar yapmaktadır. Bu insanlık dışı politikalar, sivil yerleşim alanlarına saldırılarla büyük bir soykırım suçuna dönüşmüştür. Ancak, uluslararası baskılar nedeniyle birçok ülke bu suçları yargılamakta isteksizdir.

Türkiye’deki ceza hukuku, soykırım ve insanlığa karşı suçları tanımlasa da, bu suçların yurt dışında işlenmesi durumunda sadece Adalet Bakanı’nın talebiyle soruşturma başlatılabilmektedir. Bu nedenle, hükümetlerin siyasi gerekçelerle bu suçları görmezden gelmesi mümkündür.

Hazırladığımız kanun teklifi, soykırım ve insanlığa karşı işlenen suçların soruşturulmasında TBMM’ye de yetki verilmesini öngörmektedir. Böylece, siyasi mülahazalardan bağımsız olarak soruşturma talebi yapılabilecektir.

Ayrıca, yabancı devletlerin ordularına gönüllü olarak katılan ve soykırım veya insanlığa karşı suç işleyenlerin Türk vatandaşlıklarının düşürülmesi ve Türkiye’deki mal varlıklarına el konulması da öngörülmektedir.

Bu kanun teklifi, savaş suçlarına bulaşmış kişilerin adil bir şekilde yargılanmasını sağlayacaktır. Bu insani, İslami ve vicdani sorumluluğu yerine getirmek için kanun teklifimize desteğinizi bekliyoruz.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI