antalya eskort alanya transfer
Bugun...



UŞAKLI GENÇLER MÜZİĞE DOYDU

Uşak Belediyesi Tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Dolayısıyla düzenlenen Gençlik Festivali'nin ikinci günü, dolu dolu etkinlikler ve müzik ziyafetiyle geçti.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 12:50

UŞAKLI GENÇLER MÜZİĞE DOYDU

UŞAKLI GENÇLER MÜZİĞE DOYDU

Uşak Belediyesi Tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Dolayısıyla düzenlenen Gençlik Festivali'nin ikinci günü, dolu dolu etkinlikler ve müzik ziyafetiyle geçti. Gençlerin severek dinlediği iki ünlü müzik grubu, festivalin ikinci gününe damgasını vurdu.

Festivalin ikinci gününde alanda bulunan Balon Futbolu, Rodeo, Karaoke, Dev Monopoly, Poligon gibi etkinlikler her yaş grubundan Uşaklıya zevkli bir gün yaşattı. Kentte hizmet veren esnafların açtığı stantlar gün boyunca vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Aynı zamanda festivalde farklı lezzetler deneyen vatandaşlar, keyifle alışveriş yaparak doyasıya eğlendi.

GENÇLİK BAYRAMINA YAKIŞAN "GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ"

Akşam saatlerinde Uşak Valiliği tarafından Atapark’ta düzenlenen "Gençlik Yürüyüşü" ile binlerce genç ellerinde al bayraklar, dillerinde gençlik sloganlarıyla bir araya geldi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün’ün yanı sıra diğer protokol üyeleri de coşkulu yürüyüşe katılarak gençlerle buluştu. Al bayrağımızı gururla dalgalandıran gençler ve Uşaklı vatandaşların da katıldığı yürüyüş şehirde büyük ses getirdi.

ÜNLÜ GRUPLAR SAHNE ALDI

Gururlu yürüyüşün ardından sahne alan Dj Deejavus Narkoz Grubu öncesi gençleri coşturdu. Saat 20:00’de ön grup olarak sahne alan Narkoz hızlı bir giriş yaptı. Muhteşem yorumlarıyla festival alanını ısıtan grup müzikseverlere coşkulu anlar yaşattı. İlk şarkının ardından Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım müzisyenlere hediyelerini takdim ederek; “Gençler, bu bayramı artık hep böyle kutlayacağız. Sizin coşkunuzu gördükçe ben daha da mutlu oluyorum” dedi. Narkoz Grubu'nun hemen ardından Pera grubu sahnenin tozunu attırarak gençlerin coşkusuna coşku kattı. “Biri vardı, Sensiz ben” gibi her nesilden Uşaklının bildiği şarkıları seslendiren grup; gençlerin de eşlik ettiği unutulmaz eserleri Uşak semalarında yankılandırdı. Gençlerle birlikte müzik ziyafetine katılan Başkan Yalım; Pera'nın şarkılarının gençlik şarkıları olduğunu, grubun yeni şarkılarını da dinleyip zevkle takip ettiğini söyledi. Festivalin ikinci günü Başkan yalım’ın sanatçılara hediyelerini vermesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI