antalya eskort alanya transfer
Bugun...



SİVASLI'DA İYİ PARTİLİ RAMAZAN SOYDEMİR RÜZGARI ESTİ

İYİ Parti Seçim Startına Ramazan Soydemir in ilçesi Sivaslıda başladı ve Sivaslı Halkı Ramazan Soydemiri Bağrına basarak Sivaslı ilçesinden Vekil olarak görmek istiyoruz dediler.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-03-2023 01:19:14 Tarih: 29-03-2023 01:09

SİVASLI'DA İYİ PARTİLİ RAMAZAN SOYDEMİR RÜZGARI ESTİ

SİVASLI'DA İYİ PARTİLİ RAMAZAN SOYDEMİR RÜZGARI ESTİ
İYİ Parti Seçim Startına Ramazan Soydemir in ilçesi Sivaslıda  başladı ve Sivaslı Halkı Ramazan Soydemiri Bağrına basarak Sivaslı ilçesinden Vekil olarak görmek istiyoruz dediler.
 
İYİ Parti Sivaslı ilçesinde Seçim çalışmalarına Başladı  .Tüm aday adayları ilçe başkanları ve partililer ile Sivaslı İlçesinde önce pazaryeri esnafını sonrasında diğer esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinlediler.
 
 
Sivaslı İlçesinde Ağırlığı ve tanınırlığı  ile öne çıkan Ramazan Soydemir her sokak başı ve her esnaf ve vatandaşla görüşmelerinde Sivaslı halkı bağrına bastı ve yoğun teveccüh gösterdiler. 
 
Ramazan Soydemir  ziyaretlerinde esnaf ile alakalı ne gibi projelerinin olduğunu vede nasıl ekonomik kalkınmayı planladıklarını anlattı,
 
 Soydemir Çiftçiler ile de karşılaşınca kendisinin de tarım ile uğpraştığını ve hatta ilçesinde Çiftçi Bey olarak bilindiğini   ekleyerek tarımsal alanda özellikle girdilerin düşürülmesi tarımsal sulamada elektrik ödemelerinin uygun tarife ve özellikle hasat sonuna ödemelerin  taşınması .ve yine hayvancılık ilede yem ve diğer bileşenlerde vergi oranının düşürülmesi hatta sıfıra indirilmesi için gerekli araştırma ve çalışmaları yaptıklarını  söyledi.
 
Ramazan Soydemir her alanda halkın coşkuyla sarılarak samimi bir şekilde kucaklaması da gösterdiki vekil adayları içerisinde sadece şehir merkezi değil tüm ilçe ve köylerde de sevgi sellerine karıştığı görüldü.
 
Depremzedelerinde her zaman yanlarında olan Soydemir
depremzede kardeşlerimiz için her türlü yardım ve destek çalışmalarını yaptık ve yapıyoruz dedi 
 
Soydemir Son olarak hem sivaslı halkı hemde misafirler için  iftar programı düzenledi ve iftar yemeği ikram etti.
Gün içinde yapılan çalışma ve ziyaretler de gösterdiki İyi Partinin Parlayan yıldızı Geçen dönem de de Sivaslı Belediye Başkanlığı  adaylığı  döneminde diktiği  ağaçlar meyva vermeye başladığı görülmekte .
 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI