antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Elektronik Teknisyenleri Odası’da Tamam Sıra Terziler’e Geldi

Elektronik Teknisyenleri Odası Seçimini yaptı ve Burada da beklenen oldu Mevcut Başkan Coşkun Yurtuluğ Koltuğunu Harun Arslan’a kaptırdı

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2022 20:11

Elektronik Teknisyenleri Odası’da Tamam Sıra Terziler’e  Geldi

Elektronik Teknisyenleri Odası’da Tamam sıra Terziler’e  Geldi

 

Elektronik Teknisyenleri Odası Seçimini  yaptı ve Burada da beklenen oldu Mevcut Başkan Coşkun Yurtuluğ  Koltuğunu Harun Arslan’a kaptırdı

 

Haftalardır Oda seçimleri ile ilgili yazı ve yorumlarımızı takip ediyorsunuz ve de tüm esnaf odalarında değişimin olacağını söylemiştik ve bu teorilerimiz de birer birer gerçekleşiyor .

Manifaturacılar odasında Dokumacılar odasında ve bu günde Elektronikçiler odasında değişim gerçekleşti .Gelelim buralara nasıl gelindi Bu zamana kadar uzun yıllar görevini yapan devrik Başkan’lara kişilik olarak bir söz söyleyemeyiz hepsi birbirinden değerli Başkanlar ve de çevreleri tarafından sevilen kişiler olarak görüyoruz ve biliyoruz.

Peki sorun ne idi mevcut eski başkanlar uzun yıllar yaptığından artık ilk dönemleri gibi fikir ve proje üretemedikleri için vede esnaflarından uzaklaştıklarından dolayı bir rahatsızlık meydana geldi ve bu da artık pandemi’nin de etkisi ile hem işlerin artması hem de maliyetlerin artması da eklenince esnaf dayanamaz hale geldi ve seçimde patladı ve buda sandıklara tepki olarak yansıdı. Peki esnaf yani üyeler ne istiyor bunu da birer örnekle açıklayalım.

Bi önceki döenm görevleri devralan Bakkallar Odası Başkanı Akif Kahraman IN Ülke gündemine de oturan Bakkallar birliği projesi olan Bütçem market ile  3 harfli denilen  zincir marketlere karşı güç birliği ,Bir diğer Oda da Kahveciler odası burada da Erkan Börekçi Başkan Pandemi ve kapanma döneminde evine ekmek götüremeyen üyelerine Devletin verdiği desteklerden ziyade birebir uğraşları ile de ek destekler sağlamıştır bu kapanma dönemlerinde diğer kapanan esnaflarında başkanları bazıları biz gereken yerlere söyledik ama cevap yok dedikleri için diğer odalarda değişimler oldu.

Peki Şimdi ne olacak Önümüzdeki hafta Terziler odası’nın seçiminde de yine tahminimiz o dur ki Mevcut Başkan büyük bir hezimete uğrayarak görevi Halil Zebil’e devretmek zorunda kalacağa benziyor. Geçtiğimiz haftaki haberimizde de söylediğimiz gibi bazı iddialara  göre Mehmet Çavuşoğlu’na CHP önceki dönem il Başkanı Nadi Sancar’ın  destek vermesi söz konusu değildir diyerek bize açıklama yapan Mehmet Çavuşoğlu artık sonucu görmekte gibi görünüyor .

Fırıncılar Odasında’da durum mevcut yönetim olarak da vahim gibi görünüyor ve Hasan Kurnaz’ın bi önceki Dokumacılar Odası seçiminde ki tutumu sonun baladığını görmesi olarak söylentilerde yerini almakta.

Buradaki yeni genç  aday olan Zafer Kurnaz’da emin adımlarla ilerlemekte ve bu günkü seçimden sonrada oda büyük bir rahat nefes almış durumda .

 

Gelelim bu günkü seçime ve bu günkü seçimde uzun yıllar görevini ifa eden Coşkun Yurtuluğ’da metal yorgunluğuna yenildi ve 48 oy’a karşın 80 oyla görevi Harun Arslan a bırakmak zorunda kaldı ve yine diyoruzki Değişim Elektronikçiler odasında’da gerçekleşti Sıra Terziler odasında diyerek tahminimizi de %68e, %32 olarak Halil Zebil Görevi alabiliir diyoruz.

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI