antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Miraç Restaurant & Cafe Hizmete Başladı...

Miraç Restaurant & Cafe Hizmete Başladı...

facebook-paylas
Güncelleme: 11-04-2021 13:32:13 Tarih: 11-04-2021 13:23

Miraç Restaurant & Cafe  Hizmete Başladı...

Miraç Restaurant & Cafe  Hizmete Başladı...
Gokhan ve Duygu Saygılı'ya ait Miraç Restaurant ve Cafe Kemalöz mahallesi 5. Serkan Sokak No 10 Toki Diş Hastanesi  Karşısında coşkulu bir şekilde Açıldı.
 Gül Organizasyonun muhteşem bir açılış programı ile gerçekleşen açılış süslemeler ses sistemleri sunumlar ve helede konfeti ile açılış da heyecan doruğa ulaştı .
Açılışa Gelecek partisi Ege Bölge sorumlusu Serhat Mustafa sener Gelecek partisi il Başkanı hacım uludağ kadın kolları başkanı Melek Uyanık Teşkilat başkanı Ferhat Cucu,Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ,Yeni Değişim Partisi İl Başkanı Selim Coşkunoğlu,Demokrat Parti İl başkanı Ekrem Ceylan Aşçılar ve Lokantacılar Başkanı Şeref Parlas ve davetliler katıldı.
Açılış Konuşmalarında Gelecek Partisi Ege Bölge Sorumlusu Serhat Mustafa sener Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ve Aşçılar odası Başkanı Şeref Parlas konuşmalarında hayırlı olsu n temennilerinde bulundular. ve Sonrasında açılış  m uhteşem müzük ve konfeti gösterisi ile kurdela kesildi katılımcılar son olarak işletmeyi inceleyip sıcak bir çay ve sohbet ile program sona erdi...



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI