antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Uşak Konseyinin İlk Adayı Ahmet Kozak

Uşak Kent Konseyi seçimleri yaklaşırken ilk resmi aday açıklamasını Ahmet Kozak Yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2021 23:28

Uşak Konseyinin  İlk Adayı Ahmet Kozak

Uşak Kent Konseyi seçimleri yaklaşırken ilk resmi aday açıklamasını Ahmet Kozak Yaptı.

Uşak Kent Konseyi Toplantı salonunda yapılan basın toplantısında açıklama yapan Ahmet  Kozak, Uşak’ın dezavantajlı bölgelerinin dertlerine tercüman olmak istediğini söyledi.

 Hali hazırdaki Kent Konseyi Başkanı Cemil Cevher’de yaptığı değerlendirmede bütün başkan adaylarını açıklama yapmak için Kent Konseyine davet etti.

 Cevher Uşak’taki 690civarında sivil toplum örgütü var diyerek  kent konseyine temsilci göndermelerini istedi.


Uzun yıllardır kent konseyini yakından takip ettiğini belirten Kozak bu yıl aday olmaya karar verdiğini söyledi. Kozak neden aday olduğunu ise şu şekilde ifade etti  Bizim Eşme’deki evimizin tam karşısında bir musluk vardı ve annem benim çocukluğumda oraya devamlı su götürürdü. Şimdi o musluğu kaldırdılar ama Eşme ile Kula arasında bir tana hale su musluğu var. Buradan şunu anlatmak istiyorum biz her zaman bila bedel insanların iyiliği için çalışıyoruz, insanların iyiliği için çalışanların sesi olabileceğini düşündüm. Yani Uşak’ta 250 dernek 21 tane muhtarımız varsa diğer spor kulüpleri, cami dernekleri varsa ben bunların dert ve sıkıntılarını başta Sayın Valimiz Funda Kocabıyık ,Belediye Başkanımıza yani mülki idare amirlerine daha iyi aktarırım diye düşünüyorum dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Cemil Cevher ‘de yaptığı konuşmada toplantıya katılan yerel basın mensuplarına teşekkür etti.

 Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Cevher Bizim kent konseyi oluşumda bir sloganımız vardı  Uşak el ele diye, tüm başkan adaylarımızın burada açıklama yapmasını gönülden istiyorum. Çünkü Kent konseyinin önemini yerel basın üzerinden Uşak halkına anlatmalıyız.

 



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI