antalya eskort alanya transfer
Bugun...



BAŞARMANIN ANAHTARI STRES KARŞISINDAKİ DURUŞUNUZDUR

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Şevval Okur, Hatice Kübra Atak, Zeynep Güler, Maksat Annaberdiyev tarafından LGS öğrencileri için ‘’Sınav Stres Yönetimi Konferansı’’ düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2022 09:00

BAŞARMANIN ANAHTARI STRES KARŞISINDAKİ DURUŞUNUZDUR

BAŞARMANIN ANAHTARI STRES KARŞISINDAKİ DURUŞUNUZDUR

 

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Şevval Okur, Hatice Kübra Atak, Zeynep Güler, Maksat Annaberdiyev tarafından LGS öğrencileri için  ‘’Sınav Stres Yönetimi Konferansı’’ düzenlendi.

 

Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulunda 18 Nisan Pazartesi günü Uzman Psikolog Tolga Şakar, LGS öğrencileri sınav stresini ve kişisel önerilerini anlattı. Ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Şakar, aynı zamanda uygulandığı zaman işe yaramaması mümkün olmayan tekniklerden bahsetti.

Öğrencilerin yaşadığı stres, öncesinde öğrenilen bilginin sınav sırasında etkili bir biçimde kullanılmasına engel olan ve başarının düşmesine yol açan yoğun kaygı olarak tanımlanır. Bu doğrultuda LGS öğrencilerinin stresini en aza indirgemek verilen konferansta amaçlandı.

Şakar, Atatürk’ün ‘’ Bir işe başlarken o işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem, o işe nelerin engel olacağını düşünürüm. Engelleri ortadan kaldırdığım zaman, iş kendiliğinden başarıya dönüşür.’’ Sözünden bahsederek öğrencilere kaygıyı kontrol etmeyi öğütledi.

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI