antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Zahireci Ayhan Kuşcu Ürünlerin Kalitesinden Dolayı Çiftçi Mağdur

Uşak ın tanınmış Zahirecilerinden Ayhan Kuşcu 2023 Yılı Hasat döneminde ürünlerin kalitesinden dolayı düşük oranda satılan arpa ve buğdaylarda üretici zarar ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2023 23:28:23 Tarih: 28-07-2023 23:24

Zahireci Ayhan Kuşcu Ürünlerin Kalitesinden Dolayı Çiftçi Mağdur

Zahireci Ayhan Kuşcu Ürünlerin Kalitesinden Dolayı Çiftçi Mağdur

Uşak ın tanınmış Zahirecilerinden Ayhan Kuşcu 2023 Yılı Hasat döneminde ürünlerin kalitesinden dolayı  düşük oranda satılan arpa ve buğdaylarda üretici zarar ediyor.

Bu Yıl yağışların bol olması vede sıcakların ani bastırması vede aşırı sıcaklardan dolayı buğdaylarda kavrulma oldu bundan dolayı kalite düştü ve de süne çok fazla görüldü birde poyraz esmemesinden dolayı da taneler dolmadı  dolayısıyla kalite düşük oldu. Beklentimiz makarnalıkların iyi olması idi ama  kalite nin düşük olmasından dolayı yemlik durumuna düştü Yağmurlardan dolayı verim yüksekliği beklenirken aksine verim düştü fiyatlarda kalitenin durumuna göre düşük tmo nun açıkladığı fiyat ile piyasadaki fiyat arasında aşırı fark var bundan dolayı da sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz.TMO dan randevu alabilenler var ama orada da tahlil sonucuna göre alım yapılıyor kalite  düşük molursada iade edilebiliyor. Çiftçilere tavsiyemiz sertifikalı tohumlara yönelmesi  eğer böyle olursa hem fazla hemde kaliteli ürün alırlar dedi.

Haber Uşak :Alaattin Karahan.



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI