antalya eskort alanya transfer
Bugun...



CHP UŞAK Merkez İlçe de Uğur Dümen Güven Tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat çalışmaları kapsamında İlçe Seçimlerini tamamlıyor bu gün de Uşak Merkez İlçe Teşkilatı Seçimini Yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2023 18:15

CHP UŞAK Merkez İlçe de Uğur Dümen Güven Tazeledi.

CHP UŞAK Merkez İlçe de Uğur Dümen Güven Tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat çalışmaları kapsamında İlçe Seçimlerini tamamlıyor bu gün de Uşak Merkez İlçe Teşkilatı Seçimini  Yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat çalışmaları kapsamında İlçe Seçimlerini tamamlıyor bu gün de Uşak Merkez İlçe Teşkilatı Seçimini  Yaptı ve Mevcut Başkan Uğur Dümen  214 Oy alarak seçimin kazanan tarafı oldu.

Seçim öncesinde divan teşekkül etti ve saygı duru ve istiklal marşının ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak aklandı. Dilek ve temenniler de  önceki dönem millet vekilleri Dile Yılmaz,Özkan Yalım söz aldı sonrasında CHP Uşak İl başkanı Koray Agün ve Millet vekili Dr. Ali karaoba da birer konuşma yaptılar . Adaylar konuşmalarını yaptık tan sonra dostluk mesajı vererek fotoğraf çekildiler.  Seçime geçildikten sonra  saat 17/00 da sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Seçim sonucunda Emre Karslı 90 oy aldı Uğur Dümen ise 214 oy alarak güven tazeledi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI