antalya eskort alanya transfer
Bugun...



ÖZKAN YALIM PARTİMİN HER DAİM HİZMETİNDEYİM .

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım parti binasında yaptığı hem teşekkür hem veda konuşmasında herzaman partimin ve milletimizin emrindeyim dedi.

facebook-paylas
Tarih: 10-04-2023 21:42

ÖZKAN YALIM PARTİMİN HER DAİM HİZMETİNDEYİM .

ÖZKAN YALIM PARTİMİN HER DAİM HİZMETİNDEYİM .

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım parti binasında yaptığı hem teşekkür hem veda konuşmasında  herzaman partimin ve milletimizin emrindeyim dedi.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım parti binasında yaptığı hem teşekkür hem veda konuşmasında  herzaman partimin ve milletimizin emrindeyim diyerek görev süresince yanımda olan başta annem ve tüm partililerime teşekkür ediyorum dedi..Yalım konuşmasında bu görev yaptığım zaman zarfında elimizden gelen herşeyi yaptık ve ilkler şehri Uşak ta bir ilk olarak teşkilatlarımızın hem binası hemde araçlarını temin ettik  ve her zaman hem şehrimizin hem de halkımızın sorunlarını dile getirip çözüm için uğraştık. Dedi ve sonrasında millet vekili adayları birer teşekkür konuşması yaparak  program ismet paşa caddesinde esnaf ziyareti ve yürüyüş yaptılar  . Yürüyüş Tiritoğlu parkı önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI