antalya eskort alanya transfer
Bugun...



CHP’Lİ YALIM: “BU İKTİDARIN MİLLETE VERDİĞİ TEK ŞEY ZULÜMDÜR!”

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, atanamadığı için canına kıyan öğretmenlere ilişkin konuştu. CHP’li Yalım, “Bu iktidarın millete verdiği tek şey zulümdür” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2022 08:27

CHP’Lİ YALIM: “BU İKTİDARIN MİLLETE VERDİĞİ TEK ŞEY ZULÜMDÜR!”

CHP’Lİ YALIM: “BU İKTİDARIN MİLLETE VERDİĞİ TEK ŞEY ZULÜMDÜR!”


CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, atanamadığı için canına kıyan öğretmenlere ilişkin konuştu. CHP’li Yalım, “Bu iktidarın millete verdiği tek şey zulümdür” dedi.
 
Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ve atanamadığı için seyyar satıcılık yapan 32 yaşındaki Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan, girdiği bunalım sonucu canına kıydı. Karahan’ın cansız bedenini amcası buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ulaştı. Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı işlemlerin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan öğretmen Karahan, Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Tarsus Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

“HAYALİNİ KURDUĞU, OKUDUĞU BÖLÜMÜN MESLEĞİNİ YAPAMADI”
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da atanamadığı için canına kıyan öğretmenlere ilişkin açıklamada bulundu. CHP’li Yalım şöyle dedi:
“Bir gencimiz daha atanamadığı için hayatına son verdi ve ülke toprakları bir öğretmen daha kaybetti. İsmail Karahan da tıpkı yaşıtları gibi, yıllarca beklediği kader ortakları gibi hayatını idame ettirebilmek için hayalini kurduğu, okuduğu bölümün mesleğini yapamadığı için mecburiyetten başka bir işle uğraşıyordu. Ama artık buraya kadar” dedi.
 
“GENÇLER KENDİ MESLEKLERİNİ YAPAMAYACAKSA NEDEN OKUYOR?”
“Son 20 yılda hiç olmadığı kadar gençlerimiz birer birer solup gidiyor. Kimi başarılı gençler iktidarın despotluğundan bıkarak ülkeyi terk ediyor. Gidemeyen de canına kıyacak kadar umutsuzluğa kapılıyor ve hatta İsmail Karahan kardeşimizde olduğu gibi kendi yaşamına son veriyor. İktidar her ile her ilçeye üniversite açtığıyla övünüyor. Şakşakçıları da gençleri iş beğenmemekle suçluyor. Peki milyonlarca genç 4 yıl, 5 yıl, 6 yıl kendi mesleklerini yapamayacaksa neden okuyor ve o okullar neden açılıyor? Bunu düşünüp soracak kadar vicdan kırıntıları yok!”

“AÇILAN OKULLAR KADAR İNSANLARIN CANINA KIYMA ORANI YÜKSELDİ”
“Son 20 yılda her yere üniversite kuran iktidar bilsin ki bir o kadar da insanların canına kıyma oranı yükseldi. Bu ölümlerin sorumlusu sizsiniz! Halkımız bilsin ki bu iktidarın olumlu anlamda ülkemize verebileceği hiçbir şey kalmamıştır ve halkımız yine bilsin ki bu iktidarın millete verdiği tek şey zulümdür!”






Etiketler : ÖZKAN YALIM

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI