antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Türkiye Yüzyılında Mühendisler Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Gerçekleşti

Türk Mühendisler Derneği "Türkiye Yüzyılında Mühendisler : Sorunlar ve Çözüm Önerileri " adlı bir çalıştay düzenledi

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2024 12:41

Türkiye Yüzyılında Mühendisler Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Gerçekleşti

Türk Mühendisler Derneği "Türkiye Yüzyılında Mühendisler : Sorunlar ve Çözüm Önerileri " adlı bir çalıştay düzenledi . Çalışmaya Şehrimiz Adına Türk Mühendisler Derneği Uşak İl Temsilcisi Haluk Yörük Katıldı... Çalıştaya Mühendislerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Öneriler Masaya Yatırıldı. Çalıstaydan Sonra Bir Türk Mühendisler Derneği Bir Açıklama Yaparak Katilimcalara Teşekkür Etti ...

Türk Mühendisler Derneği Duyurusu şu şekilde idi.

Türk Mühendisler Derneği olarak düzenlediğimiz "Türkiye Yüzyılında Mühendisler: Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu çalıştayımız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu önemli etkinlikte, mühendislik mesleğinin hak ettiği değeri kazanması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için kapsamlı tartışmalar ve çözüm önerileri sunuldu. 

Kamu mühendislerinin haklarının iyileştirilmesi, teknik sorumluluk tazminatı, ek gösterge artışı, deneyime dayalı ödüllendirme, üniversitelerde kontenjanların azaltılması ile özel sektördeki çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve yeşil pasaport verilmesi gibi konular ele alındı.

Etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurul Üyesi Dr. Osman Coşkun, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Demirci, Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ahmet Kırmızı, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, OSTİM Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Kıvrak ve Akgün Teknoloji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Hamdi Atalay'a değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Ayrıca, katılımları ile etkinliğimize destek sağlayan Türkgün Gazetesi Yazarı ve MHP MYK Üyesi Oğuz Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer Çelik, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı M. Nurullah Albayrak, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erdem, EMO Ankara Şube Başkanı Cevdet Aslan, Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği Başkan Yardımcısı Aykut Açıkgöz, Türk Ziraat Yüksek Mühendisler Birliği Başkanı Mehmet Ali Ünal, Sürdürülebilir Çevre ve İklim Araştırmaları Derneği Başkanı Vahit Özdemir'e teşekkür ederiz.

Çalıştayımıza katılan değerli konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliğimizi destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Mühendislerin sorunlarına çözüm bulmak ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla çıktığımız bu yolda, sizlerin katkılarıyla önemli adımlar atmaya devam edeceğiz.

Katılımınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyor, mühendislik mesleğinin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.
Saygılarımızla,







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI