antalya eskort alanya transfer
Bugun...



AK PARTİ MV ADAY ADAYI MEHMET CEVİZCİ'YE BANAZ'DA SEVGİ SELİ

Ak Parti Millet vekili aday adayıMehmet Cevizci ziyaret ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve bu kapsamda Dümenler ve Bahadır Köylerini ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2023 11:59:28 Tarih: 28-03-2023 11:02

AK PARTİ MV ADAY ADAYI MEHMET CEVİZCİ'YE BANAZ'DA SEVGİ SELİ

AK PARTİ MV ADAY ADAYI MEHMET CEVİZCİ'YE BANAZ'DA SEVGİ SELİ
 
Ak Parti Millet vekili aday adayıMehmet Cevizci ziyaret ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve bu kapsamda  Dümenler ve Bahadır Köylerini ziyaret etti.
 
Ak Parti Millet vekili aday adayıMehmet Cevizci ziyaret ve çalışmalarına ara vermeden devam ederken Banaz ın köylerini de karış karış geziyor . Ramazan münasebeti ile Dümenler Köyünde iftar programına katıldı. İkinci köy olarak da Bahadır köyü sakinlerini ziyaret etti .Burada iftar öncesi hemşehrilerine hitap eden Cevizci Birlik ve beraberliğimize her zamnkinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlik ve beraberlik mesajları veren cevizci Öncelikle bu iftar programını organize eden Dümenler köyündeki kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi ve Rmazan ın bu manevi ikliminden faydalanmak için bu günleri değerlendirmemiz gerektiğini söylerken . Ayrıca Millet vekilliği için çıktığım bu yolda  verdiğiniz desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum diyerek Banazlı bir hemşehriniz olarak Hem Banaz ımıza hemde Uşak ımıza hizmet etmek vede yatırımlar için elimizden geleni yapacağız . Bürokrasiyi ve hizmetlerin  vede yatırımların nasıl yapılacağını biliyoruz ve hizmet için geliyoruz dedi.
İftar programı sonrasında da Dümenler küyündeki yaşlı genç kadın erkek herkes sarılarak kucaklayarak Mehmet Cevizciye sahip çıktılar ve her daim yanındayız diyerek Cevizciye desteklerini bildirdiler.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI