antalya eskort alanya transfer
Bugun...



ERDOĞAN ATASOY TEK LİSTEYLE BAŞKAN SEÇİLDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Banaz ilçe başkanlık kongresini hızla tamamladı. Daha önceki Banaz ilçe başkanı Kadir Tümer’in sağlık sorunları nedeniyle aday olmadığı kongrede, tek liste halinde yapılan seçimde Erdoğan Atasoy tek isim olarak yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2023 17:09

ERDOĞAN ATASOY TEK LİSTEYLE BAŞKAN SEÇİLDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Banaz ilçe başkanlık kongresini hızla tamamladı. Daha önceki Banaz ilçe başkanı Kadir Tümer’in sağlık sorunları nedeniyle aday olmadığı kongrede, tek liste halinde yapılan seçimde Erdoğan Atasoy tek isim olarak yer aldı. Atasoy, daha önce Uşak CHP il genel meclis üyeliği, Banaz ilçe başkanlığı ve CHP Uşak il başkanlığına aday olmuştu. Bugün gerçekleşen kongrede tekrar başkan seçilen Atasoy, partililer tarafından ilçe başkanı olarak göreve getirildi

 

CHP Uşak Milletvekili Op. Dr. Ali Karaoba, CHP Uşak Milletvekili Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen CHP Uşak Milletvekili adayı İsmet Akın ve partililerin katıldığı kongrede divan başkanlığına CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün seçildi. Akgün, yeni yönetim ve ilçe başkanı Erdoğan Atasoy’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba da yeni seçim yönetimi ve ilçe başkanı Erdoğan Atasoy’u tebrik ederek, desteklerini sundu. Kongrede, parti içi birliğin ve dayanışmanın önemi vurgulanırken, önümüzdeki dönemde Banaz ilçe örgütünün daha da güçlendirilmesi hedeflendiği belirtildi.

Bu gelişmelerle birlikte CHP Banaz ilçe başkanlığı, Erdoğan Atasoy liderliğindeki yeni yönetim ekibi ile faaliyetlerine devam edecek. Partinin ilçe içi ve il genelindeki çalışmaları merakla bekleniyor.

CHP Banaz yeni ilçe Başkanı Erdoğan Atasoy yaptığı tşekkür konuşmasında Yüz binlik Cumhuriyet Halk Partisi’nin bazı ilçe başkanı adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Yürekli yol arkadaşlarım. On dört Mayıs genel seçimi cumhurbaşkanlığı seçimlerini derin üzüntüsünü ve hayat kültürünü yaşıyoruz. Hepimizin kazanacağımıza inanıyorum. Kaybetme ihtimalini aklımızın ucundan bile geçirmemiştik. Bu yüzden üzüntümüz ve hayal kırdığımızda derin olduğumuz Seçim gecesi boğazımızı yüklendi. Isyan etti. Ağladık. Ancak umudumuzu hiç kaybetmedik  Mücadele inancımızda asla vazgeçmedik. Çünkü biliyoruz ki sonunda biz kazanacağız. Değerli dostlarım, kazanmak istiyor olmak istiyorsak birlik ve beraberliğimizi bozmayalım asla vazgeçmeyin. Ülkemizde yirmi bir yıldır hukuksuz ve kuralsız olarak yöneten, gırtlağına kadar yolsuzluğa batmış Yıpranmış ve yorulmuş AKP iktidarı karşısında bu seçimi kaybetmemiş, kaybetmiş olmamız bizim parti yönetiminde önemli hatalar ve eksikler olduğunu gösterdi. Önümüzde önemli bir yerel seçim süreci var Eğer biz yerel seçimlerde kazandığımız yerleri vasıta etmek ve üzerlerine yerlerini eklemek istiyorsak yaptığımız hatalardan ders çıkartmak eksiklerimizi bir an önce gidermek zorundayız dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI