antalya eskort alanya transfer
Bugun...



AK PARTİ GENEL BŞK YRD HAMZA DAĞ UŞAK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Ömer Arvas Teşkilatı Ak Parti İl Teşkilatını ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2022 09:34

AK PARTİ GENEL BŞK YRD HAMZA DAĞ UŞAK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

AK PARTİ GENEL BŞK YRD HAMZA DAĞ UŞAK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı  Hamza Dağ ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Ömer Arvas Teşkilatı Ak Parti İl Teşkilatını ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı  Hamza Dağ ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Ömer Arvas Teşkilatı Ak Parti İl Teşkilatını ve esnaf ziyaretleri yaptı

Ayrıca Üç kademe Tanıtım Medya Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiler. Hamza Dağ ın esnaf ziyaretlerine Ak parti il Başkanı Av Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve teşkilat mensupları ziyaretlere eşlik etti. Ziyaretlerde esnafların sıkıntı ve sorunlarını dinledi esnaf’da Genel merkezden bu şekilde önemli birisinin yani yüksek kademede ziyaretlerin memnuniyetini dile getirerek bizleri yalnız bırakmayın ve ziyaretlerinizi her zaman bekliyoruz dediler. Hamza Dağ da ziyaretlerden ve esnafın sıcak karşılamasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi .







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI