antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Hakan Savaş Uşak Belediyesi KLEPTOKRASİ İle Yönetiliyor...

2020 yılına ait olan denetleme raporlarından bir bölüm anlatacağım Uşak Belediyesi vakıflar bankasından farklı dönemlerde beş kredi kullanmış.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2021 19:05

Hakan Savaş Uşak Belediyesi KLEPTOKRASİ İle Yönetiliyor...

[18:54, 23.04.2021] Aladdin: Değerli Usak lilar 
2020 yılına ait olan denetleme raporlarından bir bölüm anlatacağım Uşak Belediyesi vakıflar bankasından farklı dönemlerde beş kredi kullanmış.
Bukrenin toplama 90 milyon TL daha sonra bu krediyi ödeyememis ödeyemediği için öteleme kararı almış.
Tekrardan banka ile masaya oturmuş bunun sonucunda Ödemiş olduğu toplam rakam toplam rakam 192 milyon TL yani bununla beraber toplam Ödemiş oldukları faiz şöyle bir rakam çıkıyor değerli uşaklılar yani 102 milyon TL bana parası 90 milyon olan 1 kredi Uşak Belediyesi tarafından 192 milyon TL ödemesi taahhüt edilmiş.
 Bu sadece bir bankadan çekilen kredi Denizbank TEB Bankası Halk Bankası Ziraat Bankası İş Bankası anadolubank bu bankanın toplam ortaya koyduğumuz a aynı durum onlarda da mevcuttur. Şimdi ben size şöyle bir tablo göstereceğim bakınız şu krediler parti binamızın boyu yetmediği için hepsini maalesef sergile yemedik belediyemizin sadece bir ayda ödemiş olduğu tablodur .
Bu krediler 20 yıla kadar 120 ay 130 ay 80 ay 200 bin 200 bin 300 bin 300 bin 150.000 150.000 devam edecektir bu yetkisiz başlamadan dolayı Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. 
Bununla beraber bu parayı kim ödüyor .
Değerli Uşaklı kardeşlerim bu parayı tüyü bitmemiş yetimler ödüyor
[18:57, 23.04.2021] Aladdin: Sokakta simit satan çocuklar ödüyor. Bu parayı sabahın yedisinde çalışmaya giden işçi kardeşlerimiz oduyor gelinlik kızlar mız söylüyor kadınlarımız ödüyor bunun neticesinde Uşak belediyesinde Uşak belediyesinde ne bir başkanlık sistemi vardır ne farklı bir sistem ne de saray sistemi vardır ülkenin yönetim şekli tabiri yerindeyse maalesef ülkenin yönetim şekli kleptokrasi ye dönmüştür


HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI