antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Uşak'ta Değişim Selim Coşkunoğlu İle Başladı...

Türkiye Değişim Partisi 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi ve Selim Coşkunoğlu Kongrede Tüm oyları alarak kurucu il başkanlığından sonra Artık güven tazeleyerek yeniden il başkanı oldu.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2021 09:55

Uşak'ta Değişim Selim Coşkunoğlu İle Başladı...

 

Uşak Türkiye Değişim Partisi 1. Olağan Kongresi yapıldı. Tek adayın başkanlığa aday olduğu kongrede tek liste üzerinden seçim yapıldı.

Türkiye Değişim Partisi 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi ve Selim Coşkunuoğlu Kongrede Tüm oyları alarak kurucu il başkanlığından sonra Artık  güven tazeleyerek yeniden il başkanı oldu.

 

Kongre, İsmet Paşa Caddesinde bulunan parti binasında gerçekleştirilen  Kongreye Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve kurucu üyesi  Şaban Ulutaş'ta katıldı. Aynı zamanda Türkiye Değişim Partisi Genel Sekter yardımcısı da olan Şaban Ulutaş kongre sonrasında yaptığı açıklamada,  Değişim Rüzgarı Esmeye Devam Edecek dedi.

TDP il binasında gerçekleşen kongre, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan seçimi ile başladı. Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimde Selim Coşkunoğlu, TDP Uşak İl Başkanı oldu.

Yapılan seçimin ardından bir konuşmada Türkiye Değişim Partisi Uşak İl Başkanı Selim Coşkunoğlu yaptı. Coşkunoğlu konuşmasında  Büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık. Ezileni, yorulanı, çaresizi görüyoruz, çare TDP'dir. Biz vatan ve bayrak aşkı ile geliyoruz. Biz umut için, bereket için geliyoruz. Kongremizi tamamladık ve Eylül ayında yapılacak  Olağan Büyük  Kongreye  hazırız ve Genel Başkanımız Sarıgül'ün her daim yanındayız dedi.

 Kongre sonrası Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İl Başkanı Coşkunoğlu'nu telefondan arayarak tebrik etti ve başarılar diledi.
 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI