antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Prof Dr Barış Metin'den Teşekkür Mesajı

Prof. Dr. Barış Metin Aday Adaylığı süresince destek veren ve Tüm teşkilat ve üyelerine teşekür mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2024 14:50:00 Tarih: 11-01-2024 14:42

Prof Dr Barış Metin'den Teşekkür Mesajı

Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli dostlarım, parti büyüklerim, çalışma arkadaşlarım, ekip arkadaşlarım, ailem; aday adaylığım sürecinde şahsıma gösterdiğiniz sevgi için, güven için, destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Bu süreçte hep beraber çalıştık, çabaladık, bazen de eğlendik ve unutulmaz pek çok hatıra biriktirdik. Sizleri seviyorum. 

Bu dönemde yeni dostlar kazandım, partililerimle, hemşehrilerimle daha yakından tanışma, konuşma onları anlama fırsatı buldum. Bütün bu olan biten benim için  paha biçilmez bir tecrübe oldu. Bunun kıymetini, anlamını biliyorum. 

Kıymetli CHP’li dostlarım; ilk günden itibaren Belediye Başkan adayını parti üyeleri belirlesin, ön seçim olsun istedik. Parti üyelerimizin de yoğun şekilde talebi ön seçim yapılmasına dairdi.  Ancak olmadı maalesef. 

Sevgili CHP’liler, değerli büyüklerim; 
Siyasete girme amacım kişisel ikbal değil, topluma hizmet etmektir. Uşak’ı, CHP’yi ve hemşehrilerimi seviyorum. 
Şehrimizin, insanımızın her türlü sorunu ile ilgilenmeye, çözüm aramaya devam edeceğiz. Her zaman Uşak’ın, Hemşehrilerimin, Cumhuriyet Halk Partisinin emrinde olacağız. Seçimden seçime halkı, partiliyi arayan soranlardan olmayacağız. Bize güvenmeye ve bizi takip etmeye devam edin lütfen. 

Bugün yarın için ilk gündür. Öğrenmeye ve kalpleri kazanmaya, üretmeye devam edeceğiz. 

Ve son; Aday adayı olarak saygı çerçevesinde ve demokratik bir yarış içinde olduğumuz  Sn. Ali Ercan’a, Sn. Caglar Samanci’ya teşekkür eder, bugün CHP Uşak Belediye Başkan adaylığına atanan Sn. Özkan YALIM’ı kutlar, başarılar dilerim.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI