antalya eskort alanya transfer
Bugun...



Uşak Gençlik Merkezi Voleybol Takımı 2. Ligde Mücadeleye Devam EDiyor.

İlimizi Voleybol 2. Bayanlar Liginde temsil eden Gençlik merkezi spor kulübü Akhisargücü nü misafir etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-11-2022 18:23:17 Tarih: 27-11-2022 17:09

Uşak Gençlik Merkezi Voleybol Takımı 2. Ligde Mücadeleye Devam EDiyor.

Gençlik Merkezi Voleybol Takımı 2. Ligde Mücadeleye Devam EDiyor.

İlimizi Voleybol 2. Bayanlar Liginde temsil eden Gençlik merkezi spor kulübü Akhisargücü nü misafir etti.

Gençlikmerkezi Spor Kulübü Bayan volaybol takımı Bu gün Kalfa spor salonunda Akhisargücünü misafir etti. Ayrıca Şehrimiz Bir Spor Bakanını da ağırladı Öncelikle oradan başlıyalım malum spor bakanımız bir dizi açılış temel atma ve incelemelerde bulunmak için şehrimize geldi ve şehrin yöneticileri önce Uşak Belediyemizin büyük projelerinden Çocukkkent projesinin temel atma programına katıuldı sonrasında Program gereği cirit müsabakasına katılıp şampiyon takıma kupa verilecekti ama Bakanımız bi 10 dakika müsabakayı izledikten sonra buradan ayrıldı .Sonrasında Stadyum yapılacak yerde incelemelerde bulundu ve oradan da 10 dakika sonra ayrıldı gönül isterdiki Bakanımızı buraya kadar gelmişken ilimizi 2. ligde temsil eden Gençlikmerkezi takımımızın müsabakasına da bi beş dakika ayırttırılabilinirdi ama kimsenin herzaman olduğu gibi bu takımımız aklına bile gelmedi.umarız inşallah bu günden sonra şehrimiz siyasileri yöneticileri ve iş insanları gerekli hassiyetleri gösterir.

Gelelim Müsabakaya Müsabaka da ilk set başa baş bir şekilde devam etti ve özellikle bazı oyuncuların servis ten sayı kaçırmaları olmasa belki de ilk set farklı bitecek vede belkide müsabaka farklı sonuçlanacaktı .Ama her ne olursa olsun  mücadele güzel ve başarılı idi hatta rakip hücumda iken özellikle harika bir şekilde blok karşılamalarla rakibin sayı almasını engelleyip vede sayı almamıza katkıda bulundular . Daha öncede söylediğimiz gibi eğer bu çocuklara güvenirsek vede sahip çıkarsak bu takımımız aha başarılı olur.

Sonuç olarak takımımıza oyuncularımıza ve Başta Erdal Tunca Hocamıza güvenip sahip çıkarsak bu çocuklar işi başaracaklar diyoruz.



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI