antalya eskort alanya transfer
Bugun...



HAS Mobilya Sarayaltı Şubesi Açıldı...

Sarayaltı Mahallesi'Sümbüllü Cami Avcılar Ulu yolunda 3 katlı Şhowroom ile Has mobilya üçüncü şubesini Uşak halkının hizmetine açtı . Açılışa CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'da katıldı. Açılış nedeniyle mağaza önünde dualar ile kurban kesildi. Ardından yapılan duadan sonra mobilya mağazasının açılışı gerçekleşti .

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2021 10:54

HAS Mobilya  Sarayaltı Şubesi Açıldı...

HAS Mobilya  Sarayaltı Şubesi Açıldı...
 Sarayaltı Mahallesi'Sümbüllü Cami Avcılar Ulu yolunda  3 katlı Şhowroom ile Has mobilya üçüncü şubesini  Uşak halkının hizmetine açtı . Açılışa CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'da katıldı. Açılış nedeniyle mağaza önünde dualar ile kurban kesildi. Ardından yapılan duadan sonra mobilya mağazasının açılışı gerçekleşti .
      Açılış'ta konuşan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ Ben bir iş insanı olarak Uşak'ta vatandaşlarımızın bir nebze işlerine faydalı kişi olarak siyaset alanında da görev yapan birisi olarak Uşak'ta, Türkiye'de ya da herhangi bir yerde kim, nasıl bir işletme açıyorsa vergisini ödeyen, istihdam yaratan bütün iş verenlerimize Allah'tan yardım ve kolaylık diliyorum.
       Pandemi sürecinde iş yerini açan ve faaliyet gösteren Soner ve Halil kardeşlerime de hayırlı olmasını diliyorum.
Kurdela kesiminin ardından iş yeri sahibi Halil Gündüz’ 1994 yılında ilk iş yerimizi Ulubey'de açtık ilk günden bu yana imalatta devam ettik son iki yıldır Uşak'a pandemi olmasına rağmen yatırım yapmaktan geri çekilmedik yatırımlarımıza devam etmeye karar verdik dedi. Soner Kaya’ yaptığı açıklamada ise İş yeri ortağı Soner HAS Mobilya olarak Uşak'a 1 yıl önce adımımızı attık 6 ay sonra İzmir yolu üzerinde HAS Mobilya olarak ikinci mağazamızı açtık ve şuanda da üçüncü mağazamızı açıyoruz. Allah hayırlara vesile etsin mağazamızda üç kişiyi de çalıştıracağız dedi...

 



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI