antalya eskort alanya transfer
Bugun...



HAK İŞ HİZMET İŞ 'DEN KAN BAĞIŞI...

Hizmet-İş Uşak Şubesi'nden 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü'nde Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi...

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 00:36

HAK İŞ HİZMET İŞ 'DEN KAN BAĞIŞI...

Hizmet-İş Uşak Şubesi'nden  14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü'nde Kan Bağışı Etkinliği!

 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında Hizmet İş Sendikası Uşak Şubesi yönetici ve üyeleri bugün kan bağışında bulundu. Kan bağışı etkinliğine Hizmet İş Sendikası Genel Merkezi tarafından organize edildi ve Türkiye'nin 81 İlinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Gününde Tüm Türkiye'de olduğu gibi Uşak'ta da Hizmet İş Sendikası Türk Kızılay'ı birlikte bugün Uşak Belediyesi  ve Tiritoğlu Parkının önünde kurulan kan bağışı noktalarında üyelerin ve HAK- İŞ Bölge Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, Kültür  Komite Başkanı Abdullah Yılmaz'ın katılımları ile kan verme etkinliği yapıldı.
Kan verme etkinliğini Uşak'ta düzenleyen HAK- İŞ Bölge Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun kan bağışına etkinliğine katılan 100'den fazla üyelerinekatılımlarıdan dolayı teşekkür etti. Şube Başkanı Recep Sorkun yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Kan bağışı alışkanlığı edinmemiz gereken bir alışkanlık hatta zorunluluktur. Çünkü kan bağışı ülkemizde istenilen seviyede değil maalesef. Ayrıca kan vermek sağlıktır. İnsanların sağlıklı bir yaşam için kan vermesi gerekliliğini asla unutmamız lazım. Kana kimin ne zaman ihtiyacının olacağını bilemezsiniz. O yüzden kan verebilecek durumda olan herkesin kan bağışında bulunması birer insanlık görevidir. Kan bağışına katkıda bulunan sendika yöneticilerimiz ve değerli üyelerimize, Kızılay kan merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Hizmet İş Sendikası Uşak Şubesi Komite Başkanı Abdullah Yılmaz'da kan stoklarını artırmak ve kampanyaya destek olmak amacıyla bağışta bulunduklarını ifade ederek,  kan bağışında bulunan sendika üyerine ve Kızılay kan merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI