antalya eskort alanya transfer
Bugun...



UŞAK CHP'de ASIM ERSOY ÖZEN İl Başkanlığı Adaylığını açıkladı

UŞAK CHP'de ASIM ERSOY ÖZEN İl Başkanlığı Adaylığını açıkladı

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2023 15:29

UŞAK CHP'de ASIM ERSOY ÖZEN İl Başkanlığı Adaylığını açıkladı

İl başkanım, Milletvekilim, ilçe başkanlarım, , Belediye başkanım, kadın ve gençlik kolları başkanlarım, Belediye meclis ve il genel meclis üyelerim, CHP nin değerli üyeleri ,yıllarca beraber mücadele ettiğimiz yol arkadaşlarımız ve çok değerli basın mensubu arkadaşlarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

CHP üyeliği onurlu bir toplum görevidir. Hangi makamda, mevkide ya da parti içinde bir görevde olursanız olun, partimizin mütevazı bir üyesi olmanız bile başlı başına bir toplum hizmeti olduğunun bilincinde olan bir kardeşiniz olarak öncelikle sizlere kendimi tanıtmak isterim.  

Ben asım Ersoy özen 19 mayıs 1984 uşak doğumluyum. Terzi bir anne ve terzi bir babanın 3. Ve en küçük çocuğuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım kızım Zeynep ela özen 3 oğlum Süleyman çınar özen 9 yaşında. Uşak  üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi maliye bölümü mezunuyum. Uzun yıllardır uşakta inşaat sektöründe hizmet veren bir firma sahibiyim.

Parti içinde daha önce gençlik kolları başkanlığı,  Merkez ilçe başkanlığı ve il yöneticiliği görevlerini onurla yerine getirmiş, yönetimlerimizle beraber tüm çalışmalarda ve  seçim süreçlerinde beraber omuz omuza  vermiş ,mücadele etmiş bir kardeşiniz olarak. tüm yol arkadaşlarımla birlikte yeni bir başarı hikâyesi yazmak için 8 ekimde yapılacak olan İl Başkanlığına aday olduğumu açıklamak için aranızdayım.

Ben bir zihniyet değişiminin ve bir anlayış dönüşümünün de adayıyım.

Çünkü ; CHP, demokrasinin coşkuyla yaşandığı bir partidir. CHP zor zamanların partisidir. Kongrelerimiz, kişilerin değil ilkelerin tartışıldığı, kararın örgütlerimizde olduğu süreçlerdir. Bizimki bir bayrak yarışıdır. 

Herşeyden önce tüm partilileri aktif hale getirecek, kimsenin dışarıda kalmayacağı gençleri ve kadınları önde tutan, onların siyasete katılımını ve sorunlarına çözüm önerisi bulan bir siyaset tarzı ortaya koyarak saha çalışmalarına eksiksiz katılacak yönetimler oluşturmak durumundayız.

Yıllardır söylediğimiz ve inandığımız gibi birlik olmadan başarı elde edemeyiz. Öncelikli mücadelemiz ve hedefimiz bu olmalıdır. Bu inançla ve heyecanla Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ün “benim iki büyük eserim vardır biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet halk partisidir “ şiarıyla, önümüzdeki belediye seçimlerinde, Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. Yılında il,ilçe ve belde belediyelerimizde CHP bayrağını dalgalandırmak için adayım.

Uyanmak için, uyandırmak için adayım, ayağa kalkmak, ayağa kaldırmak için adayım, 9 yaşındaki chp li Süleyman çınardan tutun da 90 yaşındaki chp li Fatma teyzemin ülke adına, memleket adına umutlarını yeniden yeşertebilmek için adayım.

En büyük hayalim, uşak belediyesine chp bayrağı dikilmiş, Karahallı belediyesi alınmış, Banaz belediye kazanılmış, Ulubey belediyesi alınmış, Sivaslı belediyesi yeniden kazanılmış, eşme belediyesi kazanılmış bir il başkanlığı süreci yaşamak istiyorum.

 Yüzlerce gencimizin, binlerce üyemizin il binamızı, çalışmalarımızı, eylemlerimizi doldurduğu , bizlerinde onlara umut olduğu bir il başkanlığı süreci yaşamak istiyorum.

Gençlik kolları başkanlığından gelen bir arkadaşınız olarak gençlerin ve kadınların partinin ana damarı olduğunun bilincindeyim. Bu doğrultuda il başkanlığı görevi bizlere nasip olursa gençlerimiz ve kadınlarımızın çalışmalarını kolaylaştırmak, eylemlerini en başarılı hale getirmek, sosyal projelerine tüm desteği sağlamak bizim en asil görevlerimizden bir tanesi olacaktır. Çünkü 1 mayıslarda, 30 ağustoslarda, seçim çalışmalarında, saha çalışmalarında, eylemlerde en büyük gücün kalabalık bir gençlik kolları ve kadın kolları olduğunu bilen ve bu kalabalıkların önemini geçmiş zamanlarda yaşamış ve görmüş biriyim.

Başkanlığım dönemimde alacağım her kararda, yapacağım her eylemde, attığım her adımda tüm üyelerimizin ve gönül verenlerimizin vekaleti ile hareket etme bilincinde olacağımı, her zaman parti ve partililerimin menfaatini ön planda tutacağımı, dürüst, saygılı ve tüm partiyi toparlayıcı bir başkanlık görevi göstermek adına elimden gelenin fazlasını yapacağım adına sizlere söz veriyorum.

Bir söz de sizlerin önünde mavi gözlü dev, ulu önderimiz, gazi Mustafa kemal Atatürk’e vermek istiyorum.  

Ey büyük Atatürk,

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe

Durmadan yürüyeceğime ant içerim,

Varlığım Türk varlığına armağan olsun

Ne mutlu türküm diyene,

Yaşasın cumhuriyet, yaşasın cumhuriyet halk partisi.

Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sonsuz saygılarımı sunuyorum.

 

 

ASIM ERSOY ÖZEN

CHP İL BAŞKAN ADAYI







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI