antalya eskort alanya transfer
Bugun...



MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞI KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Dini Bayramlarımız Yüce Allah’ın rahmetinin, bereketinin, af ve mağfiretinin tüm inananları kuşattığı güzel günlerdir.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2022 23:09

MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞI KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞI KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 

Dini Bayramlarımız Yüce Allah’ın rahmetinin, bereketinin, af ve mağfiretinin tüm inananları kuşattığı güzel günlerdir. İnsanlarımızı aynı mana ikliminde buluşturup günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, ümitleri ve sevgiyi yeşerten; birlik ve dirliğimize hizmet eden bu özel günler boyunca milletimiz, sosyal yardımlaşma ,dayanışma ve paylaşma  geleneğini en güzel bir biçimde sergileyeceklerdir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, nefsimizin ve bencilliğimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalıyız.

Unutmamalıyız ki; bu mübarek bayramı, bugün ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabilmemizi sağlayan mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Kıymetli Uşaklı hemşehrilerimizin ve Türk  islam aleminin mübarek kurban bayramlarını en kalbi duygularla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik , huzur getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan  Niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ayhan KINDEN

MHP Uşak İl Başkanı







Etiketler : AYHAN KINDEN

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI