antalya eskort alanya transfer
Bugun...



MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞINDAN YENİ YIL MESAJI

Türkiye'nin zaafını kollayan, rehavetini gözleyen iç ve dış odaklar 2021 yılında da boş durmamışlar, şirret faaliyetlerinden vazgeçmemişlerdir. Cumhur ittifakı dimdik ayakta ilerlerken muhalefet ise yine boş durmayarak siyasal kriz çıkarmak, kutuplaşmayı tırmandırmak, gönül ve vicdan köprülerini tahrip etmek için devreye girmiş karanlık teşebbüs ve kara çalmalar devam ederek kaygı verici hale gelmiştir. Ancak Türk milleti, zorluklarla ve sorunlarla kuşatılmış 2021 yılında da varlık ve birlik

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2021 23:02

MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞINDAN YENİ YIL MESAJI

MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞINDAN YENİ YIL MESAJI
 
Değerli hemşehrilerim
Türkiye'nin zaafını kollayan, rehavetini gözleyen iç ve dış odaklar 2021 yılında da boş durmamışlar, şirret faaliyetlerinden vazgeçmemişlerdir. Cumhur ittifakı dimdik ayakta ilerlerken muhalefet ise yine boş durmayarak  siyasal kriz çıkarmak, kutuplaşmayı tırmandırmak, gönül ve vicdan köprülerini tahrip etmek için devreye girmiş  karanlık teşebbüs ve kara çalmalar devam ederek kaygı verici hale gelmiştir. Ancak  Türk milleti, zorluklarla ve sorunlarla kuşatılmış 2021 yılında da varlık ve birlik mücadelesini inanmışlıkla ve yüksek bir iradeyle gerçekleştirmiştir. Milli bekamıza ve ekonomimize  yönelik saldırı ve suikastlar azimle, sabırla, akılla, cesaretle ve milli dayanışmayla engellenmiştir.  
Toplumumuzun sağlığı huzuru ve refahı öncelikli hedeflerimizdendir . Acısıyla , tatlısıyla 2021 yılını geride bırakacağımız bu günlerde MHP Uşak il başkanlığı olarak özellikle temennimiz öncelikle ülkemizin virüs belasından kurtulmasını ve hemşehrilerimizin aşı konusunda daha duyarlı olmalarını rica ederiz.  
Unutulmasın ki zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak, 2022 yılında Türkiye'nin gücüne güç katacağı inancındayız. 
Yeni yılda yüzünüzden gülücükler, gönlünüzden sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunuzun   ömür boyu devam etmesini , yaşantınızda hiç bir şeyin sizleri üzmemesini diliyorum.  
Yeni yılınızı cani gönülden  kutluyor , hepinizi Allah’a emanet ediyor , saygılar sunuyorum. 31.12.2021
Ayhan KINDEN
MHP Uşak İl Başkanı






Etiketler : AYHAN KINDEN

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI