antalya eskort alanya transfer
Bugun...



CHP’Lİ YALIM ESNAF VE MUHTAR ZİYARETİNDE

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, muhtarlar ve esnafla bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2021 09:23

CHP’Lİ YALIM ESNAF VE MUHTAR ZİYARETİNDE

CHP’Lİ YALIM ESNAF VE MUHTAR ZİYARETİNDE
“AYDINLIK GÜNLER ÇOK YAKINDA”

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, muhtarlar ve esnafla bir araya geldi.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Yalım, Ulubey’de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Burada muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.
Daha sonra Ulubey ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden CHP’li Yalım, esnafla buluşup hayırlı işler diledi.

“BAŞARININ KİLİDİ HALKLA İÇ İÇE OLMAKTAN GEÇİYOR”
Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan CHP’li Yalım, “Sürekli olarak halkın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Sokaktan bir an olsun kopmuyoruz, kopmamalıyız da. Başarının kilidi halkla iç içe olmaktan, milletin derdine ortak olmaktan ve şikâyet etmek yerine bu sorunlara çözüm önerileri geliştirmekten geçiyor. Bugün iktidar bu saydıklarımın tamamından uzaklaşmış durumda. Ne halkın içine inebiliyorlar ne sorunları görebiliyorlar ne de var olan sorunlara gözleri kapalı, kulakları tıkalı olduğu için çözüm üretebiliyorlar. O yüzde çok yakında, yapılacak ilk seçimde bu milletin sorunlarını gören ve çözümü için her şeyini verebilecek bir iktidar gelecek. Vatandaşlarımız o çok özlemini çektiği aydınlık günleri çok yakında görecek.” dedi.
 
 
 
3 Ek






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI