antalya eskort alanya transfer
Bugun...



CHP'Lİ ESKİ BAKAN İSTANBUL MV. ERDOĞAN TOPRAK UŞAK'TA...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlunun Uşak Ziyareti öncesi Uşak a incelemelerde bulunmak için gelen İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak Basın açaıklaması düzenledi .

facebook-paylas
Güncelleme: 10-03-2021 08:53:17 Tarih: 10-03-2021 08:50

CHP'Lİ ESKİ BAKAN İSTANBUL MV. ERDOĞAN TOPRAK UŞAK'TA...

CHP'Lİ ESKİ BAKAN İSTANBUL MV. ERDOĞAN TOPRAK UŞAK'TA...


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlunun Uşak Ziyareti öncesi Uşak a incelemelerde bulunmak için gelen İstanbul Milletvekili  Erdoğan Toprak Basın açaıklaması düzenledi .

    
   Programda il başkanı Dr Ali Karaoba açılış konuşmasını yaptıktan sonra konuşmasını gerçekleştiren Toprak Uşak a gelmeden önce CHP Genel başkanımız ın talimatıyla Türkiyeninb bir çok illerini geziyoruz .
Peki neden geziyoruz Türkiye yangın yeri her taraf kasıp kavruluyor esnaf sahipsiz gençlerimiz işsiz bu sorunları nasıl çözebiliriz ve parlementoya nasıl taşıyıp çözebiliriz bunun derdindeyiz.
Genel başkanımız uşak ta kanaat önderleriyle buluşacak ve orada olan kişilerin özgürce sorularınıcevaplandırmaya çalışacak ve Türkiye yönetilemiyor ülke buhran halinde ekonomi batmış durumda Ama eknomiyi hükümete sorsanır sebep corona ama asıl neden ülkenin ve ekonominin iyi yönetememeleridir dedi...



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI