antalya eskort alanya transfer
Bugun...



CHP Ekonomi Masası Uşak'ta toplandı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın ev sahipliğinde, CHP Ekonomi Masası Uşak'ta bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2022 23:04

CHP Ekonomi Masası Uşak'ta toplandı

CHP Ekonomi Masası Uşak'ta toplandı
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın ev sahipliğinde, CHP Ekonomi Masası Uşak'ta bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili ve Karma Parlamento Başkan Vekili Özkan Yalım'ın da grup üyesi olduğu CHP Ekonomi Masası 10 üyesi ile birlikte Uşak Merkez Atatürk Kültür Merkezi'inde toplandı. Toplantının ardından üyeler STK ve esnaf ziyaretleri yaptı.
Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın yanı sıra CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Ahmet Akın, Mehmet Akif Hamzaçebi, Çetin Osman Budak, Tahsin Tarhan, Bedri Sertel, Rahmi Aşkın Türeli, İlhami Özcan Aygun ve  Mehmet Güzelmansur katıldı.
"İLKLERİN KENTİ UŞAK"
Programın açılışını yapana Özkan Yalım, Uşak’ta Türkiye’nin ilk elektriğinin kullanıldığını, ilk fabrikanın kurulduğunu, dünyada ilk voleybol müsabakasının yapıldığını söyledi.
Uşak’ın 3 organize sanayi bölgesi olduğunu anlatan Yalım, "Uşak’ın İstanbul ayağı 2 yıldır kesik ve bunun da sebebi yap-işlet-devret modeliyle 5’li çeteye verilen Zafer Havalimanı var. Havalimanımız sadece bakan geldiğinde işe yarıyor. Her şey var ama burası Uşak halkına kapalı. Burası Uşak halkına vurulan bir darbedir." dedi.
"HASTANE VAR İÇİNDE DOKTOR YOK"
Yalım, 3 buçuk yılda bitecek denilen ve 10 yıldır bitmeyen çevre yoluna da değinerek, "Uşak Devlet Hastanesi var ama içinde uzman doktorları yok. Murat Dağı bizim için çok önemlidir ve tekrar Anadolu Eksport Firması maden açmak için uğraşmaktadır. Bunun için tüm STK’lar ve belediye ile birlikte bunun karşısındayız. Türkiye’nin ilk şeker fabrikası Uşak’ta kuruldu, ancak yapılan özelleştirmelerden sonra, Uşaklı esnafımız ve bakkalımız, kendi fabrikasından şeker alamıyorlar. Bunun yanında çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan esnafımız küspeyi başka yerlerden temin ediyorlar” diye konuştu.
 
 
 
 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI