antalya eskort alanya transfer
Bugun...



BUDAKLARSPOR'DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ.

Budaklar spor kulübü namağlup şampiyonluğu ile BAL Ligine çıkışını muhteşem bir programla gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-07-2022 19:59:41 Tarih: 12-07-2022 02:01

BUDAKLARSPOR'DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ.

Budaklar Spor’dan Muhteşem Şampiyonluk Gecesi.

Budaklar spor kulübü namağlup şampiyonluğu ile BAL Ligine çıkışını muhteşem bir programla gerçekleştirdi.

Budaklar spor kulübü namağlup şampiyonluğu ile BAL Ligine çıkışını muhteşem bir programla gerçekleştirdiği programa yoğun ilgi vardı

Gazateci ve aynı zamanda Kulüp Yöneticisi olan Alaattin Karahan ‘ın programı yönettiğive sunumunu gerçekleştirdiği gecede birbirinden farklı programlar organize edildi.

CHP İl Genel Meclisi Üyeleri Engin Özcan ve Erdal Türkay ,Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve CHP Uşak Milletvekili Özkan yalım ın yanı sıra Önceki Dönem Avgan Belediye Başkanı Mümin Bayar ve Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak,kulübe destek olan iş insanları  spor kulübü yöneticileri futbolcular ve Budaklar Halkı katılım sağladı.

Program Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Yine Alaattin Karahan ın sunumu ile Budaklar spor külüp başkanı Basri Tufan selamlama konuşması yaptı daha sonra kulübe destekte bulunanlara plaketleri verildi. Önceki Dönem Avgan Belediye Başkanı  Mümin bayar da bir konuşma yaparak kulübe beş bin lira destek sözü verdi. Gecenin sonuna doğru da CHP Milletvekili Özkan yalım katılım sağladı ve Budaklar spor un başarısı ile alakalı bir konuşma gerçekleştirdi ve Özkan Yalım’A Budaklar spor  forması verildi ve giydi ayrıca köy muhtarı tarafından da Yalım a Budaklarspor saati verildi yalımda bu saati meclisteki odama takacağım diyerek Kulüp e beş binlira destek sözü verdi .

Gecede Budaklar spor un Bal ligine çıkıştaki son maç i,çin hazırlanan slayt da izlendi Ümit Ay ın düzenlediği slayt a katkı sağlayan başta izmir denetimli serbestlik şube müdürlüğü personelleri ve Uşak İmam Hatip lisesi 94 KS Mezunları ve de diğer katkı sağlayanlara da teşekkür edildi.

Gece Halk oyunları ekipleri palyaço ve gecenin sürprizi olarak da Uşaklı ozan Aşık Garip Ali sahne aldı.

 



HABER VİDEOSU








FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI