antalya eskort alanya transfer
Bugun...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kolları İl Başkanları’ndan yürek burkan açıklamalar!

facebook-paylas
Tarih: 02-01-2024 13:42

Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kolları İl Başkanları Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi. Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kolları İl Başkanları, çocuklarıyla aylarca hatta yıllarca görüşememenin, eşlerinin vatan için görev yaparken yaşadığı korkuların ve ailelerin psikolojik sıkıntılarının anlaşılmadığını vurguladı.
Kadın Kolları İl Başkanları, vatan mücadelesinde en ön safta yer alan eşlerinin fedakarlıklarının karşılığında haklarını istediklerini belirtirken, bu durumun siyasi bir malzeme olmadığını, sadece haklarının savunulduğunu dile getirdi. Ayrıca, vatan sevgisinin yanında kanunen verilmiş olan memuriyet haklarının geri verilmesi talep edildi.
Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kolları İl Başkanları’nın açıklamaları şu şekilde;

“Bizler 3269 sayılı kanun ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Uzman Çavuş olarak görev yapmış görevlerinden ailevi sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı kendi isteğiyle sözleşme feshi yaparak istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuş eşleriyiz.

“BU VEFA ÇOK MU?”

Niğde Kadın Kolları İl Başkanı Tuba Altıner, “Kollarının arasında Şehit olan arkadaşlarının yasını bile tutamadan vatan derdine düşen vatanı için bir saniye bile gözünü kırpmadan canını vermeye hazır olan kahraman eşlerimizin kanunen var olan hakkını  istiyoruz.
Her anlamda yıpranan Eski Uzman Çavuşlara bu vefa çok mu?

Ümmühan Uçar / 02-01-2024 22:33:00

#EskiUzmanÇavuşlar bize destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Erkan YÜCE / 02-01-2024 21:22:00

#EskiUzmanÇavuşlar Haklı mücadelemize desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz Memuriyet HAKKIMIZDIR

Hakan Tosun / 02-01-2024 21:12:00

‪#EskiUzmanÇavuşlar ‬ ‪Bizler duymayan kalmadı !!!‬ ‪Duyurmaya da devam edeceğiz !!!‬ ‪Bizler İNANDIK BAŞARACAĞIZ ‬

Ali Tokmak / 02-01-2024 19:39:00

İnandık Başaracağız Hakkımızı Alacağız Haklı Davamizda Bize Destek olan usakhavadisnet habere Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız

Cem Atilla KILIÇ / 02-01-2024 14:59:00

EskiUzmanÇavuslar ve aileleri adına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?

HABER ARA
Bizi Takip Edin :